Zakazivanje gledanja kluba Aloha ( bivsi klub Molokini ) , Telefon:  062 /661- 444  (Sma Poziv ili WhatsApp)

Klub Aloha , jedan je od najlepših klubova u samom centru Beograda. Ideja ovog kluba i osoblja je da vam predstavi nešto što do sada niste videli i da zadovolji sva vaša čula jer ovde počinje erupcija zabave!

Zanimljiva je činjenica da jeKlub Aloha dobio ime po delimično potopljenom vulkanskom krateru blizu Mauija (Havaji), koji važi za veliku turističku atrakciju. U skladu s nazivom, prostor kluba potpuno je preuređen i njime dominiraju akvarijumi ukupne dužine 50 metara.

Već pri samom ulasku u Klub Aloha, može se primetiti da je mnogo truda i sredstava uloženo u izradu svakog detalja. U vrlo smeloj transformaciji klupskog prostora, umesto klasičnih zidova okružuje vas 50-ak velikih akvarijuma sa raznobojnim ribicama, a umesto bele tavanice laguma, dominiraju tamnije boje plavetnila morskih dubina i opravdavaju ime kluba. Nesvakidašnje i veoma originalno.
Da je Klub Aloha jedan od najboljih klubova u gradu, govori i spot koji je popularna pevačica Neda Ukraden snimila upravo u ovom fantastičnom klubu. A kako bi se pesma zvala ako ne ,,Najbolji klub u gradu”!

Klub Aloharaspolaže sa više separea, 20-ak pozicija za visoko sedenje, kao i brojnim stolovima u okviru podijuma za igru. Klub  je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem.

U ponudi su razna pića stranih brendova. Od domaćih su zastupljene rakije od dunje, šljive i kajsije. U klubu su ponosni i na veliki izbor koktela, a gostima su dostupni i šejkeri.

U gostuju zvezde narodnjačke scene koji su poznati po pravljenju vrhunske atmosfere. Pored klupske, domaće pop i rok muzike, gosti imaju priliku da slušaju i probrane hitove narodne muzike.
Atmosfera je uvek prijatna, a lica vedra i nasmejana. Ovde možete doživeti noćni provod na najlepši mogući način.

Adresa //  Pariska 1A
Iznajmljivanje za // Proslave firmi, 18 te rodjendane, komercijalne Zurke
Najesci broj ljudi  // do 100 ljudi
Maksimalni Kapacitet // 300 ljudi
Termin // od 22 do 04h (moze se prilagodjavati pocetak I kraj proslave)
Osoblje // Konobar , Šanker , Dj , Obezbedjenje , Fotograf
Vaše piće //  Možete da donesete
Cena Pića po osobi preko nas  // 1,5e ( 7 vrsta pica neograniceno)- 2e (12 vrsta pica ) -2.5e (14 vrsta pica + hrana )
Prisustvo roditelja //  Nije obavezno ( proslave za mladje )
Cena Iznajmljivanja // 250e do 550e ( cena zavisi od dana, vrste proslave i broja ljudi )
iventar oprema // barski stolovi, visoka sedenja, separei, rasveta I ozvucenje
Parking   // DA za veliki broj vozila
Oficijalni broj telefona // 062 / 661 444